Sorry, your browser does not support inline SVG.

We make life flow, shaping a
better tomorrow by connecting
people with water and energy

Nicoll België heet nu Aliaxis Belgium 

De vertrouwde kwaliteit van de Nicoll-oplossingen blijft

 

U kan blijven rekenen op de vertrouwde kwaliteit van de Nicoll-oplossingen, zoals dakgoten, vloergoten, PVC-afvoer, sifons en beluchters.  
 
Daarnaast bieden we met andere A-merken een nog bredere range aan systemen, zoals sanitairtechnische producten van Jimten, drukverbindingen van Girpi, PE-leidingsystemen van Akatherm, PE-verbindingen van Friatec en rioleringhulpstukken van Redi. Ook bedrijven in infrastructuur bieden we hoge kwaliteitsoplossingen.  

Hiermee willen we de sectoren bouw, infra en industrie helpen op een duurzame manier mensen te voorzien van schoon en veilig water, sanitaire voorzieningen en energie.

Historiek

Het begon vroeg in de twintigste eeuw in België en Noord-Frankrijk, onder de naam Nicoll. Twee families besloten hun krachten te bundelen en bouwden geleidelijk aan de organisatie die vandaag de dag staat.

Aliaxis, wereldwijd toonaangevend

Aliaxis is wereldwijd toonaangevend op het gebied van geavanceerde kunststof leidingsystemen voor bouw, industrie, infra en landbouw.

We voorzien gemeenschappen over de hele wereld van duurzame, innovatieve oplossingen voor water en energie. We zijn koploper in de markt door te anticiperen op de snel veranderende behoeften van onze klanten en de maatschappij.

Actief in meer dan 40 landen

Aliaxis heeft wereldwijd 14.000 medewerkers en levert specifieke oplossingen voor veeleisende omstandigheden en uiteenlopende behoeften.

We zijn in ruim 40 landen actief en werken met vooraanstaande lokale leveranciers. Hierdoor kunnen we lokale kennis en expertise combineren met onze wereldwijde ervaring op het gebied van innovatie en operational excellence. Aliaxis is een particuliere onderneming en het hoofdkantoor is gevestigd in Brussel (België).

Duurzaamheid en innovatie voorop 

We verduurzamen onze systemen en onze productie met een uitgebreid programma. 
Enkele voorbeelden: 

  • Een kwart van ons elektriciteitsverbruik wereldwijd komt uit hernieuwbare bronnen. Onze ambitie is 100% tegen 2025. 

  • We focussen op recyclaat en ambiëren om gerecycleerd materiaal in onze producten te verviervoudigen tegen 2025. 

  • We verlagen de CO2-afdruk van onze verpakkingen met 50%. 

  • We ontwikkelen nieuwe producten die water besparen en mensen wereldwijd toegang geven tot proper water en sanitair.