Onze ruim 14.000 medewerkers ondernemen actie om positieve verandering in de wereld te creëren. ​

Om onze woorden om te zetten in daden, stimuleren we deze manier van werken:​

- We dare: de huidige situatie in vraag te stellen, te innoveren en snel te leren.​

- We care: voor het milieu, onze klanten en elkaar.

- We deliver: door de verantwoordelijkheid te nemen voor onze beslissingen en acties.

 

We nemen uw gezondheid en veiligheid zeer serieus. Bovendien krijgt u veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om op uw manier de beste resultaten te leveren. Wilt u uw kennis en vaardigheden uitbreiden? Wij dagen u uit om u te ontwikkelen en samen met ons te groeien.

Internationaal

 

We zijn actief in ca. 40 landen. De kans is dan ook groot dat u contact hebt met collega's over de grens.

 

 

14.000+ medewerkers

 

Meer dan 14.000 medewerkers wereldwijd, waarvan er circa 30 actief zijn vanuit Herstal in België.

 

12.000+ producten

 

Ruim 12.000 producten op het gebied van geavanceerde kunststof leidingsystemen voor bouw, industrie, infra en landbouw.

 

 

Vacature

IT Business Analyst/Project Manager

IT in de Benelux maakt meters, dus we zijn op zoek naar een fanatieke IT Business Analyst met projectmanagementervaring. We implementeren diverse projecten en tools, waar IT een keyrol speelt. Je bent strategisch en operationeel bezig, zowel in Panningen (NL) als Herstal (BE). Daarnaast werk je veel samen met internationale collega’s aan projecten die lokaal worden uitgerold. Spreekt dit jou aan? Lees de gehele vacature via onderstaande link. 

Vacature

Financial Controller Benelux

We zijn op zoek naar een scherpzinnige Financial Controller om ons team in Herstal te versterken. Als Financial Controller bij ons ben je verantwoordelijk voor het superviseren van accounting gerelateerde activiteiten binnen ons bedrijf. Een eerste ervaring in een financiële rol binnen een B2B-bedrijfsomgeving is wenselijk. Zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan en aan te sluiten bij een leuk en enthousiast team?

Als je vloeiend Frans of Nederlands & Engels spreekt en klaar bent om bij een leuk team te komen dat samenwerking en goede energie belangrijk vindt, klik op de link om te lezen wat de vacature inhoudt!

Vacature

Technical Advisor Building – Belgian Market

Weet jij alles over sanitaire installatiesystemen en -technieken in de bouw? Dan hebben we een goede tip en geven we u de leiding! We zijn op zoek naar een Technical Advisor Building (voor de Belgische markt) met de technische en commerciële skills om onze producten in de kijker te zetten en hun voordelen bekend te maken. Duik in het avontuur van Aliaxis en kom ons team in Herstal versterken.

Wil je graag je expertise toevoegen aan die van ons gemotiveerd en enthousiast team, bekijk dan hieronder de volledige jobaanbieding!
 

Open sollicitatie

Bent u geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uw cv en motivatiebrief!

Karine Schotte
HR Business Partner Benelux

kschotte@aliaxis.com