Voor en door installateurs ontwikkeld

Onze afvoerputten en sifons zijn door en voor loodgieters ontworpen. Het Aliaxis-portfolio biedt eenvoudige, geïntegreerde verbindingstechnieken voor snellere installatie en extra betrouwbare verbindingen. Ons ruime productaanbod is geschikt voor het aansluiten van wastafels, baden, douches, lavabo's, bidets, uitgietbakken en andere voorzieningen op het afvoersysteem.

Nicoll en Jimten: de gekende A-merken

Aliaxis biedt afvoerputten en sifons van de merken Nicoll en Jimten; deze zijn compact, betrouwbaar en gemakkelijk in onderhoud.

Daarnaast leveren we diverse verchroomde afvoeren en verstelbare sifons voor een eigentijdse en luxe uitstraling van de badkamer. Onze sifons kunnen worden gebruikt voor wastafels, douches en badkuipen en zijn eenvoudig te onderhouden.

Easyphon en Magnetech 

Innovatieve oplossingen voor meer gemak, snelheid en zekerheid

De Easyphon is een (plug)bekersifon waarbij de afdichtingsringen met bi-injectie één geheel vormen met de sifon. Dit voorkomt het kwijtraken en verkeerd plaatsen van de afdichtingsringen.

Turboflow XS-sifon voor platte douchebakken

De Magnetech-technologie van Nicoll is een gepatenteerde magnetische klep- en tegenkleptechnologie. Deze innovatieve technologie heeft Nicoll toegepast in de ultraplatte Turboflow-sifons, ideaal voor lage douchebakken.

Ruime keus en altijd goed

We bieden een zeer ruime keuze aan sifons, buizen en overlopen van Nicoll en Jimten in diverse uitvoeringen en materialen.

Hier vindt u een compleet overzicht en technische specificaties.

Neem contact op met een expert

Frédéric Giesser
Accountmanager Regio's Namen - Henegouwen - Waals Brabant
+32 (0) 470 06 98 50
frederic.giesser@aliaxis.com

Luc Vreys
Accountmanager Regio's Limburg - Antwerpen
+32 (0) 471 69 01 06
luc.vreys@aliaxis.com

Olivier Lallemand
Accountmanager Regio's Luik – Namen – Luxemburg – Groothertogdom Luxemburg
+32 (0)497 54 16 95
olivier.lallemand@aliaxis.com