PVC-fittingen: toiletten, douches, terugslagkleppen
Sorry, your browser does not support inline SVG.

De chemische inerte pvc-fittings zijn bestand tegen verwering door stoffen die worden meegevoerd, zoals zeep, wasmiddelen en schoonmaakproducten.

Bovendien is een van de voordelen van PVC dat het gemakkelijk aan te sluiten is met eenvoudig gereedschap. Alles kan eenvoudig en snel worden gelijmd.

Wij bieden onze klanten een uitgebreid spectrum pvc-buizen en -fittingen voor de afvoer van het huishoudelijk afvalwater en rioolwater van uw huis.

Op onze website vindt u een polyvalente collectie hoogwaardige buizen en accessoires met innoverende kenmerken. Voor ieder probleem met betrekking tot afvoersystemen binnenshuis, of het nu gaat om toiletten of douches, hebben wij de juiste oplossing!

Voor het sanitair vindt u hier accessoires om het vrijkomen van onaangename geuren of storende geluiden uit de leidingen tegen te gaan.

Pvc-buizen en accessoires

Bent u op zoek naar een pvc-fitting voor uw toiletten? Dan vindt u bij ons alles wat u nodig heeft: lijmbare buizen en accessoires, pijpen voor de afvoer van wasbakken, sifons, ventilatoren, bochten, lijm enzovoort.

De pvc-terugslagklep, die in de stroomrichting van de afvoer wordt geplaatst door middel van eenvoudige verlijming of met een lipring, vormt de ideale oplossing voor het tegenhouden van de incidentele oprispingen van water afkomstig uit het openbaar rioolsysteem.

Via het afschroefbare luik dat erop zit kan de klep bereikt worden om te checken of deze goed werkt en kan vaste aanslag verwijderd worden en zo voorkomen worden dat de klep minder goed functioneert en niet geheel sluit.

En het ultieme voordeel is dat onze mooi ontworpen en bescheiden klep op zeer eenvoudige wijze zonder gereedschap kan worden geïnstalleerd. U zult geen enkel probleem ondervinden met betrekking tot het onderhoud van de klep.  In één woord, deze klep is een must als u zoekt naar efficiëntie in combinatie met een ontwerp dat in harmonie is met uw woning.

Download onze catalogus met een overzicht van pvc-terugslagkleppen voor toiletten en douches