Cynerpro verdeelt voortaan Friatec producten
Sorry, your browser does not support inline SVG.

Cynerpro gaat voortaan de Friatec-producten van Aliaxis verdelen in België. Deze samenwerking belooft een perfecte match tussen productkwaliteit en kwalitatieve service. 

Onder de merknaam FRIATEC biedt Aliaxis verbindingsproducten voor polyethyleen leidingen die met de bijhorende FRIATOOLS-gereedschappen veilig en betrouwbaar kunnen worden verbonden. Aliaxis’ voortdurende toewijding aan innovatie maakt Friatec producten een pijler in water- en energiebeheer, waarbij de focus ligt op duurzaamheid, betrouwbaarheid en optimale prestaties.   

“De volgende generaties verdienen ook een toekomstbestendige inrichting van de infrastructuur en dat vraagt om leidingsystemen die meer bieden en langer meegaan.”: verklaart Vincent Carlier – Country Director Aliaxis Benelux. Een verantwoorde keuze is polyethyleen – een grondstof waarvan de Frialen fittingen en afsluiters, zijn geproduceerd. De Friatec producten zijn getest en gecertificeerd volgens de strengste normen voor drinkwater, om ervoor te zorgen dat installaties betrouwbaar, onderhoudsvrij en duurzaam zijn. De systemen die Aliaxis biedt voor gas- en waterstofnetwerken voldoen op hun beurt aan strikte veiligheidsnormen. Vincent bevestigt daarnaast: “Onze systemen voor riolering garanderen betrouwbare prestaties op lange termijn. Kortom, we bieden duurzame oplossingen die speciaal zijn ontworpen om de volksgezondheid te waarborgen en het milieu te beschermen.”

Met meer dan twee decennia aan ervaring is Cynerpro een gevestigde naam in de water- en energiesector als distributeur van materialen voor de aanleg van distributienetwerken voor gas, water en elektriciteit. De samenwerking tussen Cynerpro en Aliaxis opent de deur naar een tijdperk waarin kwaliteit, betrouwbaarheid en service hand in hand gaan, en waar de behoeften van klanten centraal staan. Aannemers, studiebureaus en steden kunnen nu rekenen op de krachtige combinatie van hoogwaardige Friatec producten en een dynamische service, wat resulteert in een solide basis voor succesvolle projecten in de utiliteitssector.

Voor meer inlichtingen, neem een kijkje op de Friatec pagina of neem contact op met:

Mikael Janssens
Business Development Manager
+32 (0)478 66 55 29
mikael.janssens@aliaxis.com

Polyethyleen - Veilig. Duurzaam. Robuust.